06 November 2012

hell yeah! i miss teknik sepang a lot :')


seriously! how come sir boleh ingat? ohmaaaaaaiiiiiii. damn hell. serious shit. haaa. hamek kau. speechless bapak ni kau tau! soalan dalam paper BI yang sangat senang kalau budak teknik sepang nak jawab. just imagine muka Sir Shah. flow karangan kau akan jadi sangat smooth. seriously smooth.

kenapa sir taip mcm tu? haha. maii aku habaq maii. masa birthday aku, form 5, 5KA3 on 10th august, member kelas semua bagi hadiah yang paling best iaitu KATAK! wth. i hate it damn much okay -.- haha. and zaid dah baling katak tu dekat tobek dan kebetulaaaaan sir ade dekat kelas sebelah which is 5KM3. sir datang dr belakang and dia campak semua buku and meja belajar ktorang and just imagine, cermin mata sir pon boleh tercampak. dia marah sangat. shit. masa tu birthday aku and of course aku tak salah sbb member prank kot! haha.

dengan mata sir yg meraaaaah. he said "out you go from this class, all off you! baring atas padang rumput depan kelas kau" perhhhhh. aku dah menangis nangis. aku tak salaaaaah! hahahah. serious shit, kenangan paling best :D the best part sir nak baling aku dgn piring pasu bunga sbb dia tanya "whose birthday today??!!" and zaid kena penampar yang maha hebat! *padan muka* kbai. berbirat seh muka dia. hahahahaha. nasib la cikgu nazli datang selamatkam keadaan :')

even aku rasa tu la hadiah hari jadi yg paling haram aku pernah dapat tapi deep deep deep deep in my heart, how i miss that time *tetiba aku tengah menangis sekarang. kbai* dgn tgk classmates aku semua tengah terbaring tengah padang, padang tu berlecak. kesian baju dorang kotor. kesian zaid kene tampar dgn sir. kesian katak besar and katak kecik tu kene kurung dlm kotak semalaman. and LAGI KESIAN DEKAT AKU! dgn budak2 dr kelas lain tgk dr atas. dgn shah tgh pandang aku time tu. i know he want to help me that time. tapi siapa berani ckp dgn sir time sir tgh marah dan lagi lagi bila baca status sir and he commented in it. he replied my comment. Ya Allah. please rewind back that time. even in my dream, i hope i can go to that time again.


p/s: Sir Shah dan Shah tu orang yang lain eyy :') siapa yang tu kira tau la. kalau tak tau diam :p